BACK TO TOP

GreenFest

GREEN FEST PREZANTON PROGRAMIN E EDICIONIT TË 13


Programi i Green Fest 13

Green Fest 13 vjen me një gamë të pasur të aktiviteteve për të gjithë të apasionuarit e natyrës dhe mjedisit. Duke u frymëzuar nga vizioni i një bote më të gjelbër, programi i këtij edicioni përfshinë një ngjarje të pasur me veprimtari të ndryshme që promovojnë ndërgjegjësimin për mjedisin dhe ndihmojnë në nxitjen e ndryshimeve pozitive. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të angazhohen në punëtori kreative të artit, të shijojnë muzikën me super artistë vendas dhe të shijojnë ngjarjet sportive si: Pilates, çiklizmi e ecja malore që kemi organizuar për ta.

Ky edicion vjen si thirrje për ta imagjinuar një qytet më të gjelbër e më paqësor për ne dhe gjeneratat e ardhshme.

Welcome to

Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII