BACK TO TOP

29 Qershor - 02 Korrik 2023

mëso më shumë rreth

GREEN FEST 2023

Green Fest është ngjarje vjetore që synon të ngrisë vetëdijen për zhvillimin e qëndrueshëm dhe për objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm (SDG) të Kombeve të Bashkuara përmes mediumeve të artit dhe kulturës.

Këtë vit, festivali do të përqendrohet në SDG-në e 13-të (veprimi klimatik) që nënkupton ndërmarrjen e veprimeve urgjente për t’i luftuar ndryshimet klimatike dhe ndikimet e tyre. 

Tema e sivjetmë e festivalit është “Imagine”. Green Fest synon të inkurajojë qytetarët që të bashkohen dhe të punojnë së bashku për të ndërtuar një mjedis paqësor, një qytet dhe një botë më të mirë dhe më të qëndrueshme për të gjithë ne.

Gjatë festivalit do të mbahen sërë ngjarjesh dhe aktivitetesh kulturore e artistike, përfshirë shfaqjet muzikore dhe teatrale, ekspozita të artit dhe punëtori edukative. Këto ngjarje synojnë t’i prezantojnë mënyrat se si kultura dhe artet mund të përdoren për të ngritur vetëdijen për nevojën urgjente për të vepruar rreth ndryshimeve klimatike dhe për t’i frymëzuar individët, komunitetet dhe shoqëritë për të ndërmarrë hapa drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme.

I inkurajojmë të gjithë që të na bashkohen dhe të bëhen pjesë e festivalit ashtu që komuniteti ynë të jetë më i gjelbër dhe më i qëndrueshëm.

Tani ju mundeni të

NJIHUNI ME LINE-UP 2023

Main Stage
Dren Abazi & Zig Zag Orchestra
Main Stage
P.I.N.T
Main Stage
Eugent Bushpepa
Main Stage
Jericho
Main Stage
Lluni
Side Stage Performers
Shrimps
Main Stage
Vedat Ademi
Side Stage Perfomers
Àtaraxia
DJ
Dj Driton

shikoni

LAJMET E GREEN FEST

shikoni

Shfaqur nga Green Music

Mos e humbisni mundësinë për të qenë pjesë e diçkaje të veçantë, një mundësi për të bërë një ndryshim. Shpresojmë t'ju shohim në Green Fest-XIII

Organizuar nga:

shikoni

Partnerët dhe Sponzorët tonë

abonohu te

Buletini jonë.

    Welcome to

    Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII