BACK TO TOP

GreenFest

Ekspozitë – Imagjinata e studentëve mbi trashëgiminë kulturore të Mitrovicës

Jemi të lumtur të ju njoftojmë për ekspozitën tonë “Imagjinata e studentëve mbi trashëgiminë kulturore të Mitrovicës”, e cila do të hapet në ditën e tretë të festivalit në hapësira të 7Arte.

Përgjatë këtij edicioni do të mund të shihni punën e studentëve, arkitektëve dhe hulumtuesve që kanë eksploruar potencialin e këtyre pasurive kulturore dhe arkitektonike.

Ejani që të mësoni më shumë dhe të jeni pjesë e vizionimit të trashëgimisë dhe zhvillimit të qëndrueshëm të Mitrovicës!

Kjo ekspozitë është organizuar në bashkëpunim me Fakultetin e Arkitekturës – Universiteti i Prishtinës.

Welcome to

Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII