BACK TO TOP

GreenFest

Mitrovica Green Fest siguron etiketën EFFE LABEL përmes Festival Finder

Jemi të lumtur të ndajmë me ju se festivali ynë është nderuar me ‘EFFE Label 2024-2025’ përmes platformës Festival Finder. Kjo njohj vjen nga Juria Ndërkombëtare EFFE dhe Qendrat EFFE, duke njohur angazhimin tonë në art, përfshirjen e komunitetit dhe hapjen ndërkombëtare.

Festivali ynë, i paraqitur në këtë platformë, tani është bërë pjesë e një grupi prej mbi 2300 festivaleve në të gjithë Evropën me ‘EFFE Label’ të nderuar.

Kjo etiketë tregon përkushtimin e Mitrovica Green Fest për diversitet kulturor dhe artistik. Ndërsa shfaqim me kënaqësi EFFE Label, presim me padurim vazhdimin e udhëtimit tonë si një qendër kulturore që kalon kufijtë, lidh komunitete dhe artin.

Welcome to

Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII