BACK TO TOP

GreenFest

Thirrja për VULLNETARË për edicionin e 14-të të Green Fest është zyrtarisht e hapur!

Si vullnetarë në Green Fest, ju do të keni një rol të veçantë në festivalin tonë. Do të kontribuoni në dizajnim, organizim, hulumtim dhe do të merrni pjesë në programet kulturore publike. Do të njihni njerëz entuziast për artin dhe mjedisin, e do të keni mundësi të krijoni miqësi të reja. Do të zhvilloni aftësi të reja, do të fitoni njohuri të vlefshme dhe do të keni mundësinë të keni një ndikim pozitiv në komunitetin tuaj dhe në mjedisin që ju rrethon.

Thirrja për vullnetarë për edicionin e 14-të të Green Fest është e hapur për të gjithë individët entuziast nga data 1 deri më 21 korrik. 

Vegëza për aplikim: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxlu8f5CbDpbjDycjCDEQdEXVuCzSAlez8eLVdDqpvp4AVvw/viewform

Welcome to

Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII