BACK TO TOP

check out

Green Movie

Programi Green Movies synon të rrisë ndërgjegjësimin për çështjet mjedisore dhe zhvillimin e qëndrueshëm përmes filmit. Ky program përfshinë një përzgjedhje të kuruar filmash që fokusohen në aspekte të ndryshme të mjedisit, ndryshimeve klimatike dhe jetesës së qëndrueshme. Përmes këtij programi, synojmë të përdorim fuqinë e kinemasë për të rritur ndërgjegjësimin, frymëzojmë veprim dhe promovojmë zhvillimin të qëndrueshëm.

check our amazing

Green Movie

don't miss out

Welcome to

Don’t miss the opportunity to be a part of something special, an opportunity to make a difference. We hope to see you at Green Fest-XIII